Skip to main content
Werkzoekersplatform Sollicitatiedokter heeft een nieuwe website, en dat is groot nieuws. Eind oktober organiseren de mensen achter de website daarom een spectaculair lanceringsevenement, dat volledig digitaal valt bij te wonen.

Heb jij het al gezien? Een paar weken geleden lanceerde Sollicitatiedokter zijn gloednieuwe website. Het platform is niet langer zomaar een informatievoorziening – het is een echte community voor werkzoekers geworden! De mensen achter de website laten dat niet onopgemerkt voorbijgaan: tussen 26 en 29 oktober organiseren ze een groots lanceringsevenement. En daar wil jij bij zijn!

Gratis webinars, meer blogs en een podcast

Waarom? Omdat Sollicitatiedokter er tijdens het evenement alles aan doet om jou aan een nieuwe baan te helpen. Je volgt de laatste dagen van oktober iedere dag gratis webinars van sollicitatie-experts, die zitten bomvol cruciale loopbaantips. Tijdens het event verschijnen er bovendien drie keer zoveel nieuwe blogs op de site – daarin lees je hoe je van jouw banenjacht een oorverdovend succes maakt.

Tijdens het evenement viert Sollicitatiedokter stiekem niet alléén de lancering van de nieuwe website. Ook de officiële Sollicitatiedokter-podcast gaat in première! Iedere dag van het evenement verschijnt een nieuwe aflevering. Zo horen we Sollicitatiedokter-manager Marieke Wehner vertellen over de nieuwe website en vertelt Melle Tuik over hoe hij van z’n hobby zijn werk maakte. We luisteren bovendien naar het inspirerende carrièreverhaal van Özgur Eylen.

Iedereen is welkom

Sollicitatiedokter heeft oog voor het feit dat iedere werkzoeker anders is. Ga maar na: een starter heeft een ander soort sollicitatiehulp nodig dan een herintreder. Daarom zet het platform tijdens het 4-daagse event iedere dag een andere doelgroep in de spotlight!

Zo staan op 26 oktober studenten en young professionals centraal, en is 27 oktober gereserveerd voor werkzoekers van boven de 50. Een dag later, op 28 oktober, besteden we aandacht aan mensen die hun carrière helemaal om willen gooien. Op 29 oktober sluiten we af met een speciale dag voor herintreders: denk daarbij aan vaders en moeders die jarenlang voor hun kinderen hebben gezorgd en nu weer aan het werk gaan. Mensen die de banenmarkt betreden nadat ze lang ziek zijn geweest komen op de slotdag vanzelfsprekend ook aan bod.

Aanmelden

Kom jij eind oktober een feestje vieren met Sollicitatiedokter? En wil je in die dagen bovendien keihard aan jouw sollicitatieskills werken? Meld je dan nu aan voor het Sollicitatiedokter Lanceringsevenement. Dat kan via deze link. 

Geef een reactie