Virtuele Banenbeurs

Ontdek jouw toekomst

Ben jij laatstejaars student, starter of (young) professional met ambitie? Dan ontdek je jouw carrièrekansen op de Virtuele Banenbeurs! Dit digitale evenement, dat plaatsvindt op 7 april 2022, geeft jou de kans om kennis te maken met potentiele droomwerkgevers.

En hebben we het over droomwerkgevers, dan bedoelen we ook echt droomwerkgevers. Grote bedrijven weten de Virtuele Banenbeurs te vinden. In het verleden gaven onder andere Google, KLM en Heineken acte de presence op de beurs.

De Virtuele Banenbeurs bevordert daarnaast een inclusieve werving, iedereen is welkom. We gebruiken daarnaast een matchingssysteem om deelnemers op basis van hun verschillende criteria met grote bedrijven te matchen.

Wacht niet te lang en check snel de mogelijkheden op: www.virtuelebanenbeurs.nl

Virtuele Banenbeurs
De meest aantrekkelijke werkgevers van NL

Grote bedrijven weten de Virtuele Banenbeurs altijd te vinden. In het verleden gaven onder andere Google, KLM en Heineken acte de precense op de beurs.

Diversiteit en inclusiviteit

Op onze beurs is diversiteit en inclusiviteit de norm. Een team met een diverse samenstelling zorgt namelijk voor meer innovatieve ideeën en noteert betere bedrijfsresultaten.

Innovatieve matchingstechnieken

Wij matchen bedrijven en kandidaten op een unieke manier. Dat doen wij niet alleen op basis van wat iemand kan, maar wij bepalen ook of er een zogenaamde culture fit aanwezig is.

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van…

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren
  • Niet te missen tips voor jouw banenjacht
  • Interessante carrièregerichte initiatieven en events

Mail ons op info@sollicitatiedokter.nl voor vragen over partnerships, overige vragen of stuur ons tips als je iets mist op onze website.