Virtuele Banenbeurs

We match. You meet. Easy online.

In de spectaculaire online omgeving van De Virtuele Banenbeurs leg jij eenvoudig contact met de mooiste werkgevers van Nederland: allemaal hebben ze hun eigen stand. Maar dit evenement is zóveel meer dan zomaar een banenbeurs. Hier vind je inspirerende sprekers die je alles vertellen over jouw carrièremogelijkheden. En je volgt er steengoede workshops: je ontwikkelt skills waar je de rest van je loopbaan iets aan hebt.

Ben jij jong en heb je talent? Dan valt er op De Virtuele Banenbeurs voor jou iets te halen! Daarbij maakt het niet uit of je nog studeert, dit jaar de arbeidsmarkt betreedt of al een paar jaar werkt. Welke opleidingsachtergrond je hebt doet er ook niet toe.

Nu al een kijkje nemen?

De meest aantrekkelijke werkgevers van NL

Grote bedrijven weten de Virtuele Banenbeurs altijd te vinden. In het verleden gaven onder andere Shell, KLM en Heineken acte de precense op de beurs.

Diversiteit en inclusiviteit

Op onze beurs is diversiteit en inclusiviteit de norm. Een team met een diverse samenstelling zorgt namelijk voor meer innovatieve ideeën en noteert betere bedrijfsresultaten.

Innovatieve matchingstechnieken

Wij matchen bedrijven en kandidaten op een unieke manier. Dat doen wij niet alleen op basis van wat iemand kan, maar wij bepalen ook of er een zogenaamde culture fit aanwezig is.

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van…

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren
  • Niet te missen tips voor jouw banenjacht
  • Interessante carrièregerichte initiatieven en events

Mail ons op info@sollicitatiedokter.nl voor vragen over partnerships, overige vragen of stuur ons tips als je iets mist op onze website.