Virtuele Banenbeurs

Ontdek jouw toekomst

Ben jij een student of starter met ambitie? Dan ontdek je jouw carrièrekansen op de Virtuele Banenbeurs! Dit digitale evenement, dat Sollicitatiedokter regelmatig organiseert, geeft jongeren de kans om kennis te maken met hun droomwerkgevers.

En hebben we het over droomwerkgevers, dan bedoelen we ook echt droomwerkgevers. Grote bedrijven weten de Virtuele Banenbeurs te vinden. In het verleden gaven onder andere Google, KLM en Heineken acte de precense op de beurs.

De Virtuele Banenbeurs bevordert daarnaast een inclusieve werving. We gebruiken innovatieve tools om deelnemers op basis van hun vaardigheden met grote bedrijven te matchen. Je komt dus niet op basis van je achtergrond of netwerk bij je droomwerkgever terecht, maar op basis van wat je kunt en wie je bent

We maken het nog mooier: deelnemers aan de Virtuele Banenbeurs krijgen voorafgaand aan het evenement een gratis assessment ter waarde van €150,- aangeboden. Zo leren wij je alvast kennen. Bijkomend voordeel? Jij weet nu precies hoe je jezelf onderscheidend kan presenteren.

Virtuele Banenbeurs
De meest aantrekkelijke werkgevers van NL

Grote bedrijven weten de Virtuele Banenbeurs altijd te vinden. In het verleden gaven onder andere Google, KLM en Heineken acte de precense op de beurs.

Diversiteit en inclusiviteit

Op de Virtuele Banenbeurs is diversiteit en inclusiviteit de norm. Een team met een diverse samenstelling zorgt namelijk voor meer innovatieve ideeën en noteert betere bedrijfsresultaten.

Innovatieve matchingstechnieken

Wij matchen bedrijven en kandidaten op een unieke manier. Dat doen wij met diverse, innovatieve tools die een compleet beeld geven van de vaardigheden van de kandidaat én daarnaast bepalen of er ook een zogenaamde culture fit aanwezig is.

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van…

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren
  • Niet te missen tips voor jouw banenjacht
  • Interessante carrièregerichte initiatieven en events

Mail ons op info@sollicitatiedokter.nl voor vragen over partnerships, overige vragen of stuur ons tips als je iets mist op onze website.