Lanceringsevenement 26 t/m 29 oktober

Vier onze nieuwe website met ons!

Tijdens het lanceringsevenement van Sollicitatiedokter vieren we dat onze nieuwe website online staat. Natuurlijk laten we dat niet onopgemerkt voorbij gaan.

Tijdens het evenement komen, gedurende een week, mensen met uiteenlopende specialisaties webinars geven. Ook mensen met inspirerende carrièreverhalen komen tijdens het lanceringsevenement aan bod. Ze delen hun verhalen met je in onze gloednieuwe podcast, die we tijdens het evenement publiceren. Elke dag focussen we ons op een andere doelgroep.

Op deze pagina kun jij je inschrijven voor een heleboel webinars! Scroll snel naar onderen om het programma te bekijken.

Dat is nog niet alles! Van 26 t/m 29 oktober kun jij namelijk ook nog eens gratis je cv laten checken door ons. Zo werkt het:

1) Mail naar info@sollicitatiedokter.nl

2) Onderwerp mail: Gratis cv check

3) Stuur je cv mee

4) Ontvang je feedback binnen 1 week

sollicitatiedokter
26 oktober voor Studenten & Young Professionals!
27 oktober voor 50-plussers
28 oktober voor Carrièreswitchers
29 oktober voor Herintreders

26 oktober voor Studenten & Young Professionals!

Hoe ga je van te veel stress naar geluk!

We leven in een samenleving waarin veel jongeren en ouderen prestatiedruk ervaren. Niet alleen op school of werk maar ook in hun sociale leven. Ze vergeten vaak hoe belangrijk het is om te leven in plaats van geleefd te worden. Het gevoel van plezier, controle en autonomie is ontzettend belangrijk tijdens het solliciteren. Als je meer autonomie ervaart en beter in je vel zit gaat solliciteren ook een stuk makkelijker. Tijdens deze webinar vertelt Jeroen van der Mark van FIT.nl hoe je stress vermindert en beter in je vel zit!

Schrijf je in

POWERTALK: Ondernemende mindset voor de millennial!

Tijdens deze powertalk gaat Rob van Loon (1980, internationaal ondernemerscoach, auteur, public speaker) aan de slag met de deelnemers, op het gebied van focus, durven dromen en doelen stellen, uitgaan van eigen kracht en alles rondom zelfliefde en mindset. Dingen als dat kleine stemmetje dat jou in de weg kan zetten, maar ook de uitdaging voor jou om eens uit die comfort zone te gaan stappen, alsmede de invloed van social media op jouw dagelijks leven komen aan bod. Rob heeft de missie om wereldwijd jong-volwassen en en studenten te stimuleren en motiveren om in hun volle potentie te gaan leven!

Schrijf je in

27 oktober voor 50-plussers

Solliciteren met lef

De werknemer heeft op het moment meer te willen dan anders. De schaarste zit op het moment bij de werknemers, waardoor zij de macht meer dan ooit in handen hebben. Dus profileer je met lef als vakman/vakvrouw, door jouw toegevoegde waarde goed te verwoorden. Hoe je dat doet? Dat vertelt Pieter Koevoets van het UWV je tijdens deze webinar

Schrijf je in

LinkedIn training

Wil jij jouw kans op een leuke nieuwe baan of opdracht vergroten? Dan is een sterk, professioneel LinkedIn profiel een must. LinkedIn expert Wendy Goudzwaard kan jou daar mee helpen. Tijdens deze webinar geeft ze jou gouden tips mee!

Schrijf je in

28 oktober voor Carrièreswitchers

Gezonder leven en je fitter voelen? Deze 10 stappen gaan je helpen!

De kans op jouw perfecte baan vergroten? Een gezonde(re) leefstijl vergroot jouw vitaliteit en uitstraling. FIT-coach Jeroen helpt je op weg met 10 handige tips. De seminar wordt afgesloten met de praktische handvatten over gedragsverandering. Hoe zorg je voor duurzame gedragsverandering? De kracht van kleine stapjes! Maar hoe?

Schrijf je in

Arbeidsmarktkansen

Benieuwd wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt? Arbeidsmarktexpert Geert-Jan Waasdorp vertelt het jou tijdens dit webinar!

Schrijf je in

29 oktober voor Herintreders

Hoe ga ik weer zelfverzekerd aan de slag?

Als je na een lange tijd weer gaat solliciteren brengt dat veel onzekerheden met zich mee. Gelukkig weet Jikkie Has hoe jij je zakelijk zelfvertrouwen weer terug kunt krijgen! Dat zal ze tijdens dit webinar verder toelichten.

Schrijf je in

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van…

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren
  • Niet te missen tips voor jouw banenjacht
  • Interessante carrièregerichte initiatieven en events

Mail ons op info@sollicitatiedokter.nl voor vragen over partnerships, overige vragen of stuur ons tips als je iets mist op onze website.