Skip to main content
Jobboard Indeed verzamelt alle vacatures die op dit moment in Nederland openstaan. Daardoor weet de vacaturebank precies welke bedrijven nu op zoek zijn naar werknemers. Iedere twee weken publiceert Indeed een lijst van organisaties waar jij meteen aan het werk kan.

De volgende bedrijven staan nu in de top 10. Dat betekent dat deze organisaties in de afgelopen twee weken de meeste vacatures online hebben gezet. Bij welke organisatie zie jij jezelf al werken? Bekijk de volledige lijst hier.

Supermarkten

In de top 10 van organisaties die de afgelopen twee weken de meeste vacatures online hebben gezet, staan vier supermarkten. Albert Heijn (1), Jumbo (3), Lidl (7) en Dirk (8) nemen alle 4 een plekje in de top 10 in.

De supermarktketens zijn op zoek naar vulploegmedewerkers, kassamedewerkers, managers in allerlei lagen en salesmedewerkers.

Non-foodketens

Drie bekende non-foodketens zijn momenteel ook hard op zoek naar nieuw personeel. In de top 10 vinden we Kruidvat terug op nummer 2. Action staan op 4 en Blokker op 5. Schoenenzaak Scapino vinden we terug op nummer 9.

De ketens hebben met name vacatures voor winkelmedewerkers en magazijnmedewerkers. Ze zijn nadrukkelijk op zoek naar weekendhulpen en oproepkrachten. Daarnaast zijn er bij Action meerdere stageplekken beschikbaar.

Overig

Tot slot hebben ook vleesbedrijf Van Loon Group (6) en schoonmaakbedrijf CSU Cleaning Services (10) en plek in de top 10 van Indeed veroverd. Daar kan je dus ook per direct aan het werk.

Van Loon Group is op zoek naar meerdere bedrijfsleiders, teamleiders en procesoperators. CSU Cleaning Services heeft vacatures openstaan voor schoonmaakmedewerkers, rayonmanagers en groepsleiders.

De volledige top 10 ziet er als volt uit:

  1. Albert Heijn
  2. Kruidvat
  3. Jumbo Supermarkten
  4. Action
  5. Blokker
  6. van Loon Group
  7. Lidl
  8. Dirk
  9. Scapino
  10. CSU Cleaning Services

Geef een reactie