Skip to main content
Donderdag 18 april 2020, 10:00-12:00

Online

Ben jij een student of starter met ambitie? Dan ontdek je jouw carrièrekansen op de Virtuele Banenbeurs!

Dit digitale evenement, dat Sollicitatiedokter regelmatig organiseert, geeft jongeren de kans om kennis te maken met hun droomwerkgevers.

En hebben we het over droomwerkgevers, dan bedoelen we ook echt droomwerkgevers. Grote bedrijven weten de Virtuele Banenbeurs te vinden. In het verleden gaven onder andere Google, KLM en Heineken acte de precense op de beurs.

De Virtuele Banenbeurs bevordert daarnaast een inclusieve werving. We gebruiken innovatieve tools om deelnemers op basis van hun vaardigheden met grote bedrijven te matchen. Je komt dus niet op basis van je achtergrond of netwerk bij je droomwerkgever terecht, maar op basis van wat je kunt en wie je bent

We maken het nog mooier: deelnemers aan de Virtuele Banenbeurs krijgen voorafgaand aan het evenement een gratis assessment ter waarde van €150,- aangeboden. Zo leren wij je alvast kennen. Bijkomend voordeel? Jij weet nu precies hoe je jezelf onderscheidend kan presenteren.

Tot slot vind je vol op netwerkkansen op de Virtuele Banenbeurs. De beurs biedt naast een beurshal, een incheckbalie en twee presentatiezalen namelijk ook een netwerkzaal. Daarin kom je leeftijdsgenoten en recruiters tegen. Wie weet kunnen jullie iets voor elkaar betekenen.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de Virtuele Banenbeurs van het voorjaar van 2022 via onderstaande button!

Inscrijven

Geef een reactie