Skip to main content
Kom jij naar De Virtuele Banenbeurs? Dan scoor je niet alleen je droombaan, maar ook je droomvakantie.

Op De Virtuele Banenbeurs is alles mogelijk: hier kom je in contact met de werkgevers van je dromen. Bovendien doe je tijdens onze workshops skills op die je voor de rest van je leven nodig hebt. Niets voor niets zeggen we: op De Virtuele Banenbeurs scoor jij je droombaan en ontdek je je verborgen talenten.

Eerst ontspannen, dan werken

Natuurlijk weten wij ook dat het leven meer te bieden heeft dan alleen werk. Je wilt een leuke baan, maar ontspanning is net zo goed belangrijk. Daarom kun je, als jij je nu aanmeldt voor de beurs, een vliegreis naar Ibiza winnen!

Hoe vet is dat? Heb je na 7 april je droombaan in de pocket? Dan vlieg je, voor je eerste werkdag begint, samen met een vriend of vriendin op en neer naar Ibiza. Zo kom je nog even helemaal tot rust, voordat jouw carrière officieel van start gaat.

Er valt meer te winnen: twee vette e-bikes

Naast die vliegreis naar Ibiza, valt er op De Virtuele Banenbeurs nog veel meer te winnen. Wat dacht je van een vette elektrische fiets!

Je leest het goed: onder iedereen die zich aanmeldt voor De Virtuele Banenbeurs verloten we niet alleen een mooie vakantie, maar ook twee e-bikes van RAD Power Bikes.

Een boom voor elk uur van jouw bezoek

Ben jij niet geïnteresseerd in mooie tripjes en materiele bezittingen? En draag jij liever iets bij aan de wereld? Geen zorgen: ook voor jou hebben we een perfecte reden om naar onze beurs te komen!

Misschien heb je het al gelezen: voor ieder uur dat jij ons event bezoekt, planten wij een boom. Dat klinkt misschien niet als een gigantisch gebaar, totdat je gaat rekenen. Want samen met jou, komen er nog een paar duizend mensen naar de beurs. Zij bezoeken hem allemaal zo’n twee à drie uur. En voor je het weet, ben jij medeverantwoordelijk voor de aanleg van een heel bos!

Impact tegen klimaatsverandering

We hoeven jou niet te vertellen dat zo’n bos een grote impact maakt tegen klimaatsverandering. Bomen zorgen namelijk voor een schone lucht en een schone bodem: precies waar onze planeet behoefte aan heeft.

Het bos levert bovendien een grote biodiversiteit op – je moest eens weten hoeveel dieren, insecten en andere organismen van zo’n bos hun huis maken.

Meld je nu aan

Dus: wil jij je droombaan vinden en je verborgen talenten ontdekken? En daarnaast kans maken op een vliegreis naar Ibiza en een RAD Power Bike? En daarbovenop nog eens medeverantwoordelijk zijn voor de aanleg van een bos, en daarmee een impact maken tegen klimaatsverandering?

Natuurlijk wil je dat! Meld je dus nu aan voor De Virtuele Banenbeurs via deze link!

Geef een reactie