Skip to main content
Ben jij op zoek naar je droombaan? Dan helpen de experts van tv-programma Blind Getekend je graag. Addertje onder het gras? Het arbeidscontract dat zij je voorleggen, teken je zonder er eerst naar te kunnen kijken!

Houd jij ook zo van blind date-shows? Of van die programma’s waar mensen met elkaar trouwen, voordat ze elkaar leren kennen? Wij ook!

Geen droompartner, maar een droombaan

Ben jij niet op zoek naar een prins(es) op een wit paard, maar wel naar een droombaan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Programma-ontwikkelaar Stepping Stone maakt op dit moment namelijk een tv-programma dat precies bij jou past. Het programma gaat worden uitgezonden bij de Evangelische Omroep (EO).

Het concept van de nieuwe show is simpel: mensen die op zoek zijn naar werkgeluk, worden onder de loep genomen door loopbaanspecialisten. Er wordt nagegaan waar de kandidaat goed in is, wat voor soort werk hem aanstaat en waar hij gelukkig van wordt.

Je arbeidscontract teken je blind

Op basis daarvan, krijgt de kandidaat nieuw werk aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras. Want het arbeidscontract – dat teken je blind. Net als bij blind date-shows, weet je dus niet wat voor werk je gaat doen, voordat jij je arbeidsmarktovereenkomst ondertekent.

Het allermooiste nieuws? Het programma is nog op zoek naar dappere mensen die de uitdaging willen aangaan. Dus: ben jij op zoek naar werkgeluk, niet cameraschuw en bereid om een risico te nemen? Meld je dan nu aan: dat kan door een mail te sturen naar blindgetekend@steppingstone.nl.

Je kunt voor meer informatie ook onderstaand filmpje bekijken. Daarin hoor je de oproep van Blind Getekend-presentatrice Rachel Rosier.

Carrièreswitchen kan echt

Écht groot is het risico dat je neemt trouwens niet – in het programma word je, zoals genoemd, bijgestaan door een slimme experts op loopbaangebied. Hoe leuk zou het zijn als zij een baan voor je vinden waar jij nog nooit aan had gedacht, maar die je wél veel werkgeluk oplevert?!

En onthoud: gelukkig worden in een baan die op geen enkele manier aansluit bij je oude sector, kan echt. Lees onze interviews met inspirerende baanwisselaars maar eens. Of luister onze podcast-serie erover.

Morgen neem ik echt ontslag

Nog steeds niet overtuigd? Dan is het boek ‘Morgen neem ik echt ontslag’ van Lian van Ark-Swinkels iets voor jou. Zij interviewde tientallen mensen die een gedrufde carrièrestap zetten, en daar gelukkiger van werden. Haar boek bestel je hier. Eerst het interview lezen dat ze aan onze vrienden van LoopbaanPro gaf? Klik dan hier.

Tot op tv!

Hopelijk zien we jou volgend jaar op tv, en levert je deelname aan Blind Getekend je een nieuwe carrière vol werkgeluk op!

Geef een reactie