Skip to main content
Jouw loopbaanbegeleider maakte impact op jouw professionele carrière. Nomineer je jouw coach voor de LoopbaanPro van het Jaar-award? Dan maak jij ook impact op de carrière van hem of haar.

Heeft jouw loopbaanbegeleider je geholpen te ontdekken waar je werkgeluk vindt? Of heeft hij of zij je simpelweg bij de hand genomen bij het opstellen van je cv? Hoeveel en wat voor soort loopbaanhulp jij ook hebt gehad: je bent er vast superblij mee!

Nomineer jouw begeleider voor een award!

Om jouw loopbaanbegeleider te bedanken voor de hulp, nodigen we je uit om iets heel speciaals te doen. Nomineer jouw loopbaanbegeleider voor de LoopbaanPro van het Jaar Award! Deze prijs, die in 2021 voor het eerst wordt uitgereikt, zet het hele loopbaanvak in het zonnetje. Een paar echte toppers, die worden aangewezen door een vakkundige jury, gaan er met een award van door.

Nomineer jij jouw loopbaanbegeleider? Dan betekent dat niet automatisch dat hij of zij daadwerkelijk in de prijzen valt. Je hoeft dus niet van tevoren vergelijkend warenonderzoek te doen en na te gaan of jouw begeleider écht de allerbeste is. Een nominatie zorgt er wel voor dat jouw begeleider voor de prijs wordt overwogen. Zoals eerder genoemd: een vakjury onder leiding van Ester Leibbrand, de voorzitter van beroepsvereniging Noloc, hakt de knoop door.

Nomineer hier

De LoopbaanPro Awards worden georganiseerd door onze partners van loopbaanprofessionalsplatform LoopbaanPro.

Hier vind je de nominatiepagina waarop je jouw begeleider kunt inschrijven voor de prijs.

Geef een reactie