Skip to main content
Op De Virtuele Banenbeurs maak jij twee keer kans op een prachtige RAD Power Bike. Die winactie past helemaal bij ons: we hopen dat mensen minder vaak de auto pakken naar hun werk.

Op De Virtuele Banenbeurs is alles mogelijk: hier ontdek jij net zo makkelijk je verborgen talenten als je droombaan. En heb jij die droombaan straks in de wacht gesleept? Dan heb je nog maar één ding nodig: een mooie fiets om mee naar je nieuwe job te gaan!

Kans maken op een RAD Power Bike

Gelukkig sla je bij ons twee vliegen in één klap. Want schrijf jij je nu in voor de beurs op 7 april? Dan maak je kans op een vette e-bike van RAD Power Bikes! Met zo’n prijswinnende fiets – klik hier om wat voorbeelden te zien – ben jij straks de koning van het fietspad.

Om kans te maken op een RAD Power Bike, hoef je je alleen in te schrijven voor De Virtuele Banenbeurs – dat doe je via deze link.

Dubbel zoveel kans maken op de e-bike? Kom op 7 april dan ook naar onze netwerkborrel. Onder alle aanwezigen in die virtuele ruimte verloten we namelijk nóg een fiets.

Minder vaak met auto naar werk

Waarom we deze winactie houden? Allereerst omdat we jou op die manier extra enthousiast voor onze banenbeurs hopen te maken! Maar door e-bikes te verloten, dragen we ook bij aan onze missie: het tegengaan van klimaatverandering.

Bij De Virtuele Banenbeurs zijn we er namelijk van overtuigd dat een e-bike voor veel mensen een goed alternatief voor de auto kan zijn. Door in deze winactie samen te werken met RAD Power Bikes, hopen we dat meer mensen zich daar bewust van worden.

Zeker op dit moment, nu we in steeds grote getalen het thuiswerken vaarwel zeggen om weer dagelijks naar kantoor te rijden, vinden we die bewustwording belangrijk. Alle kleine beetjes kunnen wat ons betreft uiteindelijk het verschil maken.

Groene ambities Virtuele Banenbeurs

Om onze groene ambities te verwezenlijken, gaan we natuurlijk verder dan deze winactie. Zo beloofden we eerder voor ieder uur dat iemand De Virtuele Banenbeurs bezoekt één boom te planten. Voor deelnemende werkgevers planten we ook bomen – hoeveel precies hangt af van hun deelnemerspakket.

We rekenen op 7 april op zo’n 3500 bezoekers die gemiddeld twee uur op de beurs doorbrengen. Tel je daar de werkgeversbomen bij op? Dan is het niet onvoorstelbaar dat we de tienduizend bomen aantikken. Wij planten dus niet zomaar bomen planten, maar een bos!

Geef een reactie