Sollicitatiedokter komt naar jou

Nodig ons uit voor een presentatie

Sollicitatiedokter is niet alleen een platform voor werkzoekers, maar ook een kennisbank voor de arbeidsmarkt. Onze experts hebben verstand van sollicitatietechnieken, arbeidsmarktdata, de beste hr-praktijken en nog veel meer. We komen graag naar jouw bedrijf, onderwijsinstellingen of evenement om die kennis te delen.

Dus organiseer jij een banenbeurs, een loopbaanretraite of een sollicitatiecursus? En wil je een sollicitatie-expert uitnodigen? Of wil je op jouw kantoor of redactie een arbeidsmarktspecialist laten invliegen? Wat jouw situatie ook is: de experts van Sollicitatiedokter komen graag bij je langs.

De experts van Sollicitatiedokter die onze presentaties, cursussen en trainingen verzorgen, leunen allereerst op meer dan een eeuw aan gezamenlijk ervaring met de arbeidsmarkt. Ze kunnen daarnaast terugvallen op wetenschappelijke arbeidsmarktdata van onze partners bij Intelligence Group. Vanwege deze combinatie garanderen we presentaties, cursussen en trainingen van de hoogste kwaliteit. Neem contact op met marieke@sollicitatiedokter.nl om de mogelijkheden te bespreken.

presentatie
Presentatie naar jouw wens

Of je het nu over cv’s of arbeidsmarktkansen wilt hebben, wij spitsen onze presentatie toe op jouw wensen. We sturen dus ook een expert met specifieke kennis van zaken.

Door heel het land

Ons maakt het niet uit of je jouw bijeenkomst in Rotterdam, Utrecht, Schiermonnikoog of Terneuzen organiseert. Wij komen graag bij je langs!

Vrijblijvend contact

Weet je niet zeker of een presentatie van Sollicitatiedokter aansluit bij jouw event? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we kunnen doen!

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van…

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren
  • Niet te missen tips voor jouw banenjacht
  • Interessante carrièregerichte initiatieven en events

Mail ons op info@sollicitatiedokter.nl voor vragen over partnerships, overige vragen of stuur ons tips als je iets mist op onze website.