Coaching

Onze coaches helpen jou graag bij je sollicitatie!

Hulp nodig met je cv, sollicitatiebrief of LinkedIn profiel?

Onze specialisten Xandra Drost en Gaby Walraven helpen je graag! Ze matchen al jaren vacatures met mensen of mensen met vacatures. Door deze ervaring weten ze als geen ander wat belangrijk is wanneer je solliciteert. Kan je hun hulp wel gebruiken? Stuur dan een mail naar g.walraven@employou.nl of xandra.drost@xpertiseinwerk.nl. Vergeet niet te vermelden van welke dienst je gebruik wilt maken:

  • Cv laten maken €159
  • Feedback op je cv €35
  • Sollicitatiebrief laten schrijven €159
  • Feedback op je sollicitatiebrief €35
  • LinkedIn profiel laten opstellen €139,99

Xandra of Gaby neemt binnen 24 uur contact met je op (in de weekenden kan het wat langer duren). Vanaf het moment dat jullie contact hebben gehad, rond onze specialist in uiterlijk drie werkdagen je opdracht af. In veel gevallen kan het echter dezelfde dag al.

Sollicitatiespecialist

Gaby Walraven

Gaby helpt studenten en (young) professionals vooruit met hun loopbaan. Ze is een kei in solliciteren en weet met haar praktische tips mensen optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Haar deskundigheid heeft Gaby opgebouwd in diverse functies op het gebied van loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast heeft zij diverse (loopbaan)coachopleidingen gevolgd en is zij NOLOC gecertificeerd. Ze is daarnaast verbonden aan de Universiteit van Tilburg als Career Services Officer.
Sollicitatiespecialist

Xandra Drost

Xandra is een van onze sollicitatieexperts. Ze matcht al jaren vacatures met mensen of mensen met vacatures. Door deze ervaring weet ze als geen ander wat belangrijk is wanneer je solliciteert.

Xandra is een van onze sollicitatieexperts. Ze matcht al jaren vacatures met mensen of mensen met vacatures. Door deze ervaring weet ze als geen ander wat belangrijk is wanneer je solliciteert.

Download e-book ‘Zo vind je een baan’

Het e-book Zo vind je een baan van Dorien Waasdorp is het perfecte zelfhulpboek voor iedereen die op zoek is naar nieuw werk. In dit boek vind je praktijkgerichte tips waarmee jij je kan onderscheiden op de arbeidsmarkt. 

Vul je gegevens in en ontvang een downloadlink

Zo vind je een baan