Loopbaancoaching van Sollicitatiedokter

Coaching

LET OP: COACHING IS BINNENKORT BESCHIKBAAR – NU DUS NOG NIET

Zit jij met je loopbaan of sollicitatie in de knoop? Dan staan onze coaches voor je klaar! Hun trajecten zijn bewezen effectief: samen ontdekken jullie jouw nieuwe droombaan, een oplossing voor je burn-out of een doorbraak in je werksleur.

Welke coach jou het best kan helpen, hangt af van jouw hulpvraag. Zit je in je huidige werk niet op je plek en wil je eerst ontdekken wat bij jou past voor je begint met solliciteren? Dan heb je een ander soort loopbaancoach nodig dan wanneer je jouw droomvacature al gevonden hebt, en nu alleen hulp bij je brief en cv zoekt.

Onze coaches kunnen nog veel meer dan jou bijstaan bij je sollicitatie. Heb je bijvoorbeeld te maken met een burn-out? Of ga je om een voor jou onduidelijke reden niet meer met plezier naar je werk? Dan zet je met de hulp van een mental coach van Sollicitatiedokter jouw loopbaan weer op het juiste spoor.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een coach die bij jou past? Stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag!

coaching
Loopbaancoaches met ervaring

Loopbaancoaching is een ervaringsvak. Daarom lopen onze loopbaancoaches gezamenlijk al ruim een eeuw in de branche mee.

Een coach voor jouw specifieke hulpvraag

Iedere hulpvraag is uniek, daarom wij hebben voor iedere soort loopbaankwestie een coach in huis. Benieuwd welke coach bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Samen naar een nieuwe baan

Solliciteren is vaak een eenzaam proces. Met een loopbaancoach van Sollicitatiedokter sta jij er niet langer alleen voor. Ga samen voor die nieuwe baan!

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van…

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren
  • Niet te missen tips voor jouw banenjacht
  • Interessante carrièregerichte initiatieven en events

Mail ons op info@sollicitatiedokter.nl voor vragen over partnerships, overige vragen of stuur ons tips als je iets mist op onze website.